dimarts, 2 d’abril del 2013

Món trencat

En aquest món nostre, de tots, on les coses no van bé, on hi ha desànim, por, tristor, impotència. On caminem pel carrer sense mirar-nos, sense somriure, sense reconèixer-nos. En un món on molts creuen que tot val mentre tinguin poder per imposar-se, que tot té un preu i està en venda (fins i tot regatejant) i que el valor que tenim és equiparable a les nostres propietats.

En aquest món ple d’injustícies, de dolor, de misèria i violència...

En aquest món em planto.

En Ghandi va dir “Si vols canviar el món, canvia’t a tu mateix”.
Aquesta societat no s’aguanta per enlloc, el sistema és obsolet i està plantejat des del poder i el consumisme, la por, el terror i l'extremisme.

Si no som nosaltres mateixos els que canviem la mirada, si no afinem bé la lent i ho continuem veient tot distorsionat, res no canviarà. Hem de ser conscients de què les eines d’abans ja no ens serveixen, no podem fer servir els mateixos paràmetres pels quals es funcionava en el segle XIX o en el XX, de la mateixa manera que no podem arreglar un smartphone amb una clau anglesa.
Les coses no canvien soles, nosaltres fem que canviïn. Nosaltres tenim el poder de decidir si volem canviar o no, si volem veure el món tal com és ara o no.

Un altre món és possible.

Vinga, som-hi!

Llum als canvis poderosos.




2 comentaris :