divendres, 10 de maig del 2013

No t'enamoris de mi

No t'enamoris de mi. És molt més fàcil fer-ho d'algú que no pensa tant. Algú menys contradictori i més lineal.
Enamora't d'aquella persona que es conforma amb què la "treguis" a sopar un cop al mes, que t'escriu missatges amb faltes d'ortografia. Enamora't d'algú a qui l'importa tant el seu aspecte físic que s'ha oblidat que hi ha molt més a dins seu  i que això que s'ha de cuidar tant o més que el que es veu per fora.
Trobaràs un amor dolç i primitiu sense emoció, amb una alegria tèbia i neutra.
Si t'enamores de mi, cada dia serà un repte. Divertit i audaç, amb incerteses i sorpreses, de vegades caòtic i no gaire fàcil.

Enamora't d'una persona bonica i educada, que li agradi a la teva mare i que puguis portar als sopars d'empresa perquè tothom digui: "quina parella més maca té "fulanito". Però ningú recordarà absolutament res del que va dir, perquè va ser buit i intranscendent (això si, portava un vestit maquíssim).

També et pots enamorar d'un cos. Pèl-roja de 50 quilos, sense cel·lulitis, ni varius i amb els pits durs com magranes. La llàstima és que els cossos van envellint, els quilos van augmentant i els pits van caient. Si no hi ha quelcom més, hauràs begut oli...

Gaudeix la teva vida amb una persona simple i fàcil, sense muntanyes russes emocionals, sense vertigen. Sempre sabràs el que hi ha, sempre sabràs que esperar. No hi hauran imprevistos, tot estarà absolutament controlat i mil·limetrat. No hi haurà espai per la improvisació i la sorpresa.

Porta-la a les millors festes i trobades amb "amics" i família on quedaràs rebé exhibint el teu trofeu, pensant potser, que en aquell precís moment t'agradaria estar en un altre lloc, fent alguna cosa ben diferent.

Regala-li roba, roses, joies i bombons.


No se t'acudeixi presentar-te amb un llibre (a no ser que sigui el best-seller del moment) o sorprendre-la amb un berenar a la platja amb un cistell de vímet i les estovalles de quadres.

No piquis al seu timbre un dissabte, de matinada, portant unes cerveses i una peli, només pel plaer de la seva companyia.
No condueixis 150 quilòmetres per portar-la a un lloc especial en mig del no-res, per veure la lluna plena a mitjanit.
No et posis el despertador a les 3 de la matinada per convidar-la a veure plegats una pluja d'estels.
No et passis hores perdudes xerrant i debatin sobre la vostra manera d'enfocar la vida.

Enamorar-se de mi no és fàcil, tinc una personalitat força complicada. Mai no sabràs per on puc sortir i és possible que et faci passar moments incòmodes davant dels teus coneguts i familiars. Sóc complexa, insegura, variable i cíclica. Danso amb la Lluna. Sóc independent i fràgil. Si t'enamores dei mi, mai t'avorriràs i prometo hores i hores sinceres i plenes de passió. Faci el que faci sempre hi fico passió.

No t'enamoris de mi, perquè sinó, per molt que t'esforcis, no em podràs treure de la teva ment i dels teus somnis, em quedaré sota la teva pell...

L'amor ha de ser valent. Si t'enamores de mi, enamora't de veritat. Estima'm sencera, amb llums i ombres, sense dubtes. Si no acceptes el repte, queda't amb la noia maca, senzilla i tèbia. Corre i no miris enrere.

Tranquil, no pateixis, estaré a la teva ment i als teus somnis, però no estaré a la teva vida.







2 comentaris :

  1. Molt bé Montse! M'encanta i m'hi identifico!!!

    ResponElimina
  2. que sapigues que et segueixo, una abraçada, llum de colors ! muaaaaaaaaccc.

    ResponElimina