dimecres, 8 de maig del 2013

Música

Crec que no podria viure sense música. M'acompanya gairebé constantment. 
Sóc eclèctica ens els gustos i puc escoltar cançons de Macaco, Deva Premal, Gerard Quintana, Phil Collins i Bach en la mateixa hora del dia.
Hi ha cançons que passen i amb el temps oblido. Hi ha cançons que continuen fent camí amb mi.
M'agraden pel que transmeten i pel que em fan sentir quan les escolto. Si són en castellà i català per la lletra i la música. Si són en un altre idioma per la música i la veu de qui l'interpreta, la seva cadència i el seu to fan que, encara que no entengui que diu, interpreti els sentiments que reflexen.
Hi ha autèntics poetes, com Serrat, Gerard Quintana, Jorge Drexler, Sabina i tants d'altres amb els que m'he sentit tant identificada que de vegades creia que les cançons estaven escrites exclusivament per a mi. 
Cançons d'amor i desamor, d'alegria i tristor, d'esperança i dolor, d'instants únics, irrepetibles, eterns...cançons de vida.
Tots són importants per a mi, però avui vull fer especial menció a una persona senzilla i tranquil·la, gairebé silenciosa que durant molt anys ha demostrat tenir una font inesgotable de sensibilitat.
La seva manera poètica, propera, culta i popular alhora d'expressar sentiments i emocions. El punt d'humor intel·ligent, picant l'ullet a qui l'escoltem. La mirada que transmet, com si fos la lent d'un objectiu, gairebé sempre amb optimisme, fa que sigui un gran company en molt moments.
Avui, com molts dies l'he escoltat i de debò que, cada vegada que ho faig, em continua emocionant com el primer dia.

Llum a les paraules que transmeten emocions






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada