dijous, 31 d’agost del 2017

El millor de les vacances.

Avui fa una setmana que s'estaven acabant les nostres vacances.

Han estat dues setmanes fantàstiques plenes de quilòmetres i gastronomia. 

Andalusia, Galícia, País Basc, Cantàbria, La Rioja...
Hem rigut, menjat, caminat, suat i ballat (poc). Hem fet migdiades escandaloses i hem begut litres i litres d'aigua (i de cervesa).

Hem vist monuments majestuosos i espectaculars i hem gaudit de paisatges que et posen els pèls de punta de pura bellesa.
Ens hem transportat a temps antics, caminant entre pedres que explicaven històries llunyanes.

Hem gaudit de la gastronomia més popular i de les delicatessen d'una estrella Michelin. Hem menjat tapes, pintxos i mariscades. Ens hem afartat de zamburiñas i navalles. Hem tastat el llobarro més gran, més fresc i més exquisit del món. Hem afegit vins nous a la llista.
Hem contemplat el màgic moviment de les marees als aiguamolls cantàbrics.
Hem pujat (HE pujat per primera vegada, intentant superar la meva mandra a la muntanya i la meva por a les altures) a San Juan de Gaztelugatxe.
Hem anat a la recerca de tots els sants "Antuans" de Pàdua que hem pogut trobar pel camí.

Crec que hem passat amb nota l'aprenentatge que representa estar junts dues setmanes fóra de casa, 24 hores al dia. Hem après una mica més l'un de l'altre i penso que hem crescut com a parella.
Ha estat uns dies fantàstics que guardaré per sempre en la meva memòria.

No em puc quedar només amb un record, totes i cadascuna de les experiències que hem viscut aquests dies han estat precioses.

També, però, hi ha hagut coses horribles aquestes vacances... Barcelona i Cambrils es van omplir de dolor, por i mort. Va passar el que passa cada dia arreu del món. L'odi irracional, la ignorància, l'extremisme brutal es van apoderar de casa nostra i es va demostrar, alhora, que no ens deixem vèncer, que som forts i valents i que no tenim por...

De totes maneres, el millor de totes les vacances ha passat avui. Un divendres qualsevol, a casa, quan m'ha dit a cau d'orella... "Em fas molt feliç".

Com en moltes altres coses, també coincidim en això...
Tu també em fas molt feliç!
#testimounou
#notenimpor
#lescosesboniquesnosoncoses
#vacances17
#quebetotquemacotot
#deruta
#gorditosfelices
#santantuandepadua
#noemdiguiscarinyitumaimes


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada